Om oss

Shape of Mind grundades 2013. Vi jobbar med att förmedla verktyg inom träning, kost och mindset. Fokus är vanor som håller på lång sikt.

Sport och mindset.

Vi brinner för att hjälpa människor med sin träning, kost och mindset för att optimera prestationer och välmående. I vår coaching kan följande beståndsdelar ingå: personlig träning, träningsplanering, kostanalys, kostrådgivning, coaching och KBT (kognitiv beteendeterapi) för utveckling.

Attityd till kropp och ätande

Vi har utarbetat ett program som är baserat på KBT, kostrådgivning och coaching i träning och fysisk aktivitet. Det syftar till hållbara mat- och träningsvanor och en funktionell attityd till kropp, ätande och vikt. Centrala koncept i programmet är arbete med självbild och självkänsla, vanor och motivation. Programmets omfattning individanpassas och lämpar sig för dig med mål som relaterar till förändrad livsstil, viktminskning och/eller bättre mat eller förhållningssätt till kropp/ätande.

Kompetens och bakgrund

Vi som arbetar på Shape of Mind är beteendevetare i psykologi med basutbildning i psykoterapi med inriktning KBT och dessutom lic. personliga tränare och lic. kostrådgivare. I vårt team finns även en leg. fysioterapeut. Grundare till Shape of Mind är Simon Forsberg och Louise Forsberg. Företaget har sitt säte i Stockholm.